Enric I. Canela

En relació als fets del dia 18 i, com sempre, amb l’ànim de donar la màxima informació, apunto algunes de les entrades que he llegit:

A Especial Bolonya: Llibres i pistoles: un desallotjament “democràtic” i Anàlisi cobertura informativa brutalitat policial. Grup Godó el més beneficiat per les subvencions del Tripartit.

De l’Assemblea d’Estudiants de la UAB: Davant els fets ocorreguts a la UB. Manifest contra la repressió cap al pensament crític.

La Vanguardia publica El desallotjament de la UB es va iniciar amb ordre i tranquil·litat, article on apareixen els vídeos. Coincideix plenament amb el que m’havien manifestat gent que treballa a l’Edifici Històric de la UB. Evidentment això no té res a veure amb els fets posteriors àmpliament difosos per la premsa.

2 respostes a “Notícies sobre els altercats del dia 18”

 1. a 24 març 2009 a les 3:39 pep

  Enric, si tens oportunitat veuràs que el vídeo filtrat a la vanguardia té talls temporals. Escoltaràs també crits en certs moments en que la càmera enfoca escenes irrellevants. No crec que es degui només a motius de temps. Altre vegada caiem en el parany de l’autoengany. Alguns dels nois que són recollits de terra al peu de les escales van ser llençats des de dalt. Les imatges no recullen el moment de la caiguda sinó el posterior. Curiós, no?
  Per altra banda, el periódico el dia 19 treia imatges del rectorat amb el paisatge absolutament destrossat i brut acusant als estudiants de viure en un abocador, en canvi les imatges de la vanguardia demostren les condicions reals que hi havia al rectorat. Ho dic per allò de la manipulació informativa afí a la mentalitat propia i el posterior autoengany.

 2. a 24 març 2009 a les 9:39 enriccanela

  Pep,
  estic, poc a poc, mirant tot. Jo crec que va haver de tot. Un desallotjament totalment pacífic… Sempre hi ha problemes. mEls problemes grossos van venir després, però no dubtis que ho sabré. I ho diré.
  Jo havia vist allò feia uns dies, era un abocador, subjectiva opinió, però feia fàstic. Trencat no, això no, simplement un desgavell.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació