La manifestació


Enric I. Canela

Ahir vaig estar allunyat del bloc a causa de la feina i altres coses que es van allargar fins la matinada. Per això no havia escrit res al voltant de la manifestació del dijous al vespre. La meva reflexió serà molt curta. Haureu llegit moltes coses.

Haig de dir que la meva valoració és molt satisfactòria. Soc amic i amant de la llibertat d’expressió, de què tothom pugui manifestar públicament el seu desacord a les coses. Estigui encertat o equivocat.

Crec que aquesta no era una manifestació antibolonya, gent hi havia en contra, però crec més que va ser una manifestació en contra d’una acció de la policia catalana. Opinions per a tots els gustos, crec que s’ha de defensar l’ordre però també crec que la gestió del desordre del dia 18 va ser nefast. Com han dir moltes veus molt més capacitades que la meva, fe front a brots violents no podia conduir al que ens han mostrat les imatges.

Crec també que l’èxit de la manifestació contribuirà a què les coses tornin al seu lloc.

El Pla de Bolonya té molts dèficits, s’han de resoldre aviat. Alguns els poden solucionar les pròpies universitats, però la majoria no. tenim un Govern que s’ha despertat tard i un altre govern, l’espanyol, màxim responsable que va dormir anys i quan s’ha posat a la feina s’ha trobat amb un tumor difícil d’extirpar, especialment quan algunes coses depenen dels diners i la crisi no els allibera.

Esperem que s’imposi el seny.

2 respostes a “La manifestació”

  1. a 28 març 2009 a les 4:17 Efrem

    Gràcies a Déu, avui, puc estar d’acord amb el que dius.

  2. a 28 març 2009 a les 4:42 enriccanela

    Efrem,
    M’alegra. Igual no dura, però jo sempre em moc en la mateixa línia.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació