Enric I. Canela

Al final un bon pacte. El govern espanyol i Farmaindústria van signar el Pacte Sectorial que reportarà al desenvolupament de la R + D espanyola d’un 15% més de diners durant els propers tres anys, que es traduiran en 3.600 milions d’euros més a final de 2011.

Alhora la indústria farmacèutica adquireix el compromís de mantenir la taxa d’ocupació, millorant la seva qualificació i augmentant les despeses en formació amb 150 milions d’euros més per als propers tres anys.

A més, les farmacèutiques treballaran per incrementar la internacionalització del sector, augmentant la participació en les exportacions del 4 al 6 % durant el proper trienni, el que reportarà almenys 22.500 milions d’euros durant el periodo2009-2011.

El ministre va afirmar que part d’aquesta ajuda econòmica, en concret 180 milions d’euros, aniran destinats al desenvolupament de programes emmarcats en el Sistema Nacional de Salut, com l’atenció a pacients amb malalties rares i al desenvolupament de medicaments orfes.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació