Enric I. Canela

Crònica publica que la comissionada per a Universitats i Recerca, Blanca Palmada, ha presentat aquest dimarts a la sala d’actes de l’edifici Vèrtex de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) la publicació ‘Bolonya 2010. Guia per orientar-se pel mapa de l’espai europeu d’educació superior‘, que té l’objectiu d’oferir tota la informació necessària per entendre el procés de Bolonya. El web és bastant atractiu, però arriba amb un parell d’anys de retard. De fet ja l’havia anunciat Huguet fa uns dies al Parlament (veure Un Govern 2.0)

Crònica també publica una entrevista amb la comissionada per a Universitats i Recerca

I el Parlament aprovarà demà una declaració institucional unànime de suport als rectors per a l’aplicació del pla Bolonya i per mantenir la normalitat acadèmica davant les diferents tancades i mobilitzacions.

6 respostes a “Suport explícit i retardat al Pla de Bolonya”

 1. a 31 març 2009 a les 10:44 Àxel Vilaseca

  Ostres amb la Senyora Palmada, em sembla que no està capacitada per ser commissionada d’universitats.

  Una Abraçada Enric.
  ÀXEL

 2. a 31 març 2009 a les 11:00 enriccanela

  Àxel,
  Atrapada en el despropòsit de tot plegat.

  Molts records

 3. a 01 abr. 2009 a les 11:17 universitària

  “Atrapada en el despropòsit de tot plegat.” diu el Dr. Canela.

  Sens dubte, una dona amb sort. Dos anys llargs demostrant la seva incompetència i cabrejant un darrera l’altre tot el sector que ha acceptat governar (aquest no és cap matís sense importància, Dr. Canela, que ningú no l’ha obligat se suposa) i el resum és que està atrapada, pobreta, en el despropòsit de tot plegat. Si l’huguet l’hagués fulminat quan tothom deia que és incapaç, en lloc de deixar-la continuar-ho demostrant, les coses li haurien anat d’una altra manera.

 4. a 01 abr. 2009 a les 8:42 enriccanela

  Universitària,
  No la disculpo, però crec que el responsable de la política universitària és l’Huguet.

 5. a 02 abr. 2009 a les 8:19 Jordi Domènech i Lizcano

  I sobre la web… si s’assembla en res a la “revista” que han editat (Bolonya 2010) millor pleguem: no passa de ser un seguit de bones intencions: hi ha textos d’assamblees més realistes…

 6. a 02 abr. 2009 a les 9:48 enriccanela

  Jordi,
  La realitat és que en l’estat de tot plegat aquests webs serveixen per dir que s’han fet. Haurien d’estar lligats al departament d’educació que és on interessen.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació