Un model d’innovació


Enric I. Canela

Llegeixo al web d’Innobasque: L’objectiu de situar Euskadi en el Top Ten de la Innovació el 2012 sembla avui més accessible que mai. Tal com ahir va revelar el EUSTAT, el nou Índex d’Innovació Europeu EIS 2008 arriba a Euskadi un valor de 0,49 el 2008, gràcies a la qual cosa la nostra Comunitat Autònoma escala posicions, fins al lloc 11è de la Unió Europea-27. Euskadi ha aconseguit, a més, superar la mitjana europea, del 0,48, i posicionar-se amb folgança entre un grup de països clarament assentats a la innovació.

Ja sé que el model de finançament és bàsic, però les idees i les fórmules de gestió també. Cal enviar delegats del Govern a que n’aprenguin. Clar que amb el nou pacte de gfovern a Euskadi igual s’ho carreguen amb l’intervencionisme amb el que ens tenen acostumats alguns.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació