Menysteniment al català


Enric I. Canela

El 10 de gener vaig publicar CDC i ERC volem els exàmens MIR (i altres) en català.

I com ha acabat? Ho podeu llegir al web de CiU:

La Comissió de Sanitat de la Cambra Alta tomba amb els vots en contra del PSOE la moció de CiU, defensada per la senadora Rosa Núria Aleixandre, que instava el Govern espanyol a contemplar l’opció de fer els exàmens també en català, euskera i gallec, a les respectives comunitats autònomes, per optar a les places de residents en les diferents especialitats en ciències de la salut; Aleixandre assenyala que “avui el PP s’ha abstingut i el PSOE li ha fet la feina”

Aleixandre, que ha defensat la moció, ha lamentat la decisió del socialistes i ha explicat que amb el vot en contra del PSOE d’aquesta iniciativa “s’ha perdut a partir del 2010 la possibilitat de normalitzar una situació que ja es dóna a les universitats de les comunitats amb llengua oficial a banda del castellà”. I ha afegit, “el PP avui s’ha abstingut i el PSOE li ha fet la feina”.

Com no podia ser altrament, el PSOE ha tornat a demostrar el seu menysteniment al català. Imagineu que la cosa es resolia amb exàmens en dues llengües. Això era massa per al partit jacobí i centralista. Si guanya Zapatero guanya Catalunya.

4 respostes a “Menysteniment al català”

 1. a 03 abr. 2009 a les 5:28 Meius

  Enric,
  Quina pena, tot plegat. Tu ja saps com era d’important per a nosaltres aquesta qüestió. Només hi veig un fet positiu: s’han ben retratat, i ho explicarem a tothom. Es pot saber amb quins arguments ho han rebutjat?

 2. a 03 abr. 2009 a les 7:14 enriccanela

  Meius,
  Ho sabré. Ens queda el Congrés però dubto que facin res. És una ofensiva en tota regla contra nosaltres.

 3. a 03 abr. 2009 a les 3:04 Tonet

  Com es diu per on jo sé: “[frase subordinada introduïda per conjunció “que” de caire vulgar i prou gràfica seguida del sintagma preposicional:]… amb una canya verda [tot afegint-hi un signe d’exclamació o expressió equipol·lent que conclogui el missatge amb rotunditat i contundència]”

  Oi que no costa pas tant?

  Catalunya Estat Lliure, aquest any sí!

 4. a 03 abr. 2009 a les 11:42 enriccanela

  Tonet,
  No hi ha més sortida. Ells són així.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació