Enric I. Canela

Avui he parlat a Els canvis al Comissionat pe a Universitats i Recerca d’alguns posibles nomenaments i reorganització de l’àrea de recerca. Més tarda ha aparegut a avui.cat un article sobre el tema. Intenta concretar més.

Curiosament, ja ho apuntava aquest matí, parla de nomenaments per a agències inexistents. El cas és que dimarts canvien al director general de Recerca i diu que li han ofert ser director de l’Agència Cerca que no existeix.

Per altra banda que l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca, creada per la Llei 7/2001, del 31 de març, s’integrarà a la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, una Fundació privada. No entenc res perquè, si no estic equivocat, això s’ha de fer per llei.

No sé que pretenen però dir-ho així em sona a aixecada de camisa. Què pretenen?

4 respostes a “Comissionat per a Universitats i Recerca: quins canvis tan rars”

 1. a 04 abr. 2009 a les 1:02 raquel

  Penso que el què volen es desfer-se del Ramon Moreno oferint-li un lloc fantasma i esperant que ell no l’accepti, per honestetat. El que no entenc és perque no prescindeixen d’ell directament. Sembla que el govern actual està muntat de tal manera que ningú s’atreveix a moure cap peça per por de que se’ls hi desmunti tot. Això és un atac directe a la Comissionada, el Moreno era la seva ma dreta.

 2. a 04 abr. 2009 a les 9:13 enriccanela

  Raquel,
  Em manquen eines per saber, probablement, mes encara quan aixì ho ha fet públic l’Aloy. Si ho hagués fet l’Huguet podries dir que és el conseller, però si ho diu l’Aloy…
  Segurament volen enviar al Moreno a casa i deixar a la comissionada aïllada.

 3. a 04 abr. 2009 a les 1:48 antoni

  Equilibris de partit per davant interès de pais. Aquet és el meu resum. El pobre Moreno paga els plats trencats de la comisionada, però l’Huguet presionat pel Puigcercos no la pot tocar i li toca rebre al Moreno. Sembla seer que per dignitat el bo d’en Moreno no acceptarà aquesta agència fantasme. És un home honest que no ha vingut a pidolar sno a servir. Farà les maletes i tornarà a Girona.

 4. a 04 abr. 2009 a les 8:29 enriccanela

  Antoni,
  Potser tens raó. Crec que la manca de sintonia entre el departament i el comissionat és total. Faccions amb interessos ben diferents.
  aquest Govern, vist en conjunt, fa de tot menys servir al país.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació