Estudiants cansats


Enric I. Canela

Gràcies a Elliot Fernández a Els estudiants hem dit prou on es manifesta contrari a aquestes absurdes vagues contra el Pla de Bolonya que només tenen seguiment quan s’utilitza la coacció, he pogut conèixer el bloc Bona Mens i el seu Manifest fundacional.

El crea un grup d’estudiants compromesos de la Facultat de Filosofia i Geografia i Història que considera inadmissible el comportament d’una minoria que pretén imposar la seva voluntat amb la coacció ja que no ho pot fer amb la raó.

Naturalment ja hi estic subscrit.

4 respostes a “Estudiants cansats”

 1. a 05 abr. 2009 a les 12:42 Bona Mens

  Hola Enric,

  moltes gràcies per la referència. El blog és obert a tothom que hi vulgui participar, així que si hi vols penjar alguna opinió o comentari només cal que ens escriguis un e-mail a bonamens2009@gmail.com
  Tota col·laboració serà benvinguda.

  Una abraçada,

  Bona Mens

 2. a 05 abr. 2009 a les 8:00 David

  Em sembla una bona idea. Es pot discrepar el que es vulgui (i jo sóc el primer a fer-ho), però sempre des del respecte a qui no pensa com tu. I les imatges que hem vist aquests darrers mesos són prou explícites de què això no ha estat així.

 3. a 05 abr. 2009 a les 8:19 enriccanela

  Bona Mens,
  Moltes gràcies.
  Una abraçada

 4. a 05 abr. 2009 a les 8:20 enriccanela

  David,
  Imatges que han fet els del blog?

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació