Enric I. Canela

La Junta de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB) de la UPC va aprovat dues mocions presentades pels estudiants per manifestar, en primer lloc, el seu descontentament per la forma com s’ha dut a terme la implementació del Pla de Bolonya a l’Estat i per iniciar immediatament un debat sobre la concepció de la universitat pública. La moció del descontentament va obtenir 67 vots a favor, cap vot en contra i 15 abstencions, mentre que la de l’inici d’un debat va obtenir 65 vots a favor, 1 en contra i 17 abstencions.

El portaveu dels estudiants va demanar que es depurin responsabilitats en els òrgans de govern de la UPC que han permès aquesta pèssima implementació de les reformes educatives, ja que les enginyeries són les titulacions que més endarrerida porten la implementació de Bolonya. O sigui que volen anar ràpid, però al mateix temps van criticar que en aquesta junta no es va aprovar la congelació de l’Espai Europeu d’Educació Superior, que va obtenir 29 vots a favor i 51 en contra. Caram! Si va ser la voluntat democràtica. Estan en contra de com s’ha fet però no volen aturar res.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació