Enric I. Canela

He escoltat que segons el president espanyol, els canvis que ha fet en el govern són per lluita millor contra la crisi.

Estic absolutament convençut que passar universitats a la Ministeri d’Educació anirà molt bé per afrontar aquesta lluita amb garanties d’èxit. Un canvi d’estructura ministerial és una cosa molt barata. Només tota la documentació que s’ha de llença al contenidor de reciclatge i fer-ne de nova és un símbol de l’estalvi. Tot això sense comptar amb la pèrdua de temps que genera el canvi de ministeri. Deixem de banda, totes les estructures que s’havien construït en el Ministeri de Ciència i Innovació i ara se n’hauran de desfer. Canvis de personal, etc.

I posats a especular, què passa amb el Pla Nacional d’R+D+i, on anirà? Restarà a Universitats i passarà al Ministeri d’Educació o quedarà a Ciència i Innovació? Segur que la ment preclara del president ho ha previst tot.

L’únic que em tranquil·litza és que per lluitar contra la crisi el president espanyol ha posat sota la seva batuta, a presidència del govern, esports. Aquest si que és un tema cabdal que ha d’estar al costat del president. Aquest home si que veu clarament que és el que pot fer progressar un país.

4 respostes a “La lucidesa del president espanyol”

 1. a 07 abr. 2009 a les 4:04 Josep

  És obvi i de major importància que el president espanyol controli la Selecció espanyola perquè guanyi el Mundial de 2010 [Déu no ho vulgui] que no pas una bona política universitària i científica.

 2. a 07 abr. 2009 a les 4:33 enriccanela

  Josep,
  És espectacular. En alguns llocs la gestió transversal de la ciència està a presidència. Un model interessant, però això és una pallasada. A més surt i ho explica amb una cara com si estigués dient que ha trobat l’energia de fusió nuclear.

 3. a 07 abr. 2009 a les 4:38 pere losantos

  I què passarà amb el programa Universidad 2015? I especialment amb la convocatòria de Campus de Excelencia que estava a punt de sortir des del Micinn però gestionada des de la secretaria d’Universitats? Ai, ai, ai, que haurem d’esperar…

 4. a 07 abr. 2009 a les 9:09 enriccanela

  Pere,
  Sincerament, crec que si Rubiralta continua podria seguir, sense ell passarà arà a l’ariu.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació