Enric I. Canela

Fa ja bastants dies Miquel Duran va escriure Seminari sobre rànkings universitaris. Un apunt sobre una reunió el proper 21 d’abril a Madrid i a la que malauradament no hi podré assistir. Espero que ell ens la comenti.

Avui com que tenia una mica de temps he visitat la pàgina del Rànquing de Leiden 2008. Les coses es repeteixen. Es facin les mesures com es facin, entre les 100 millors universitats europees hi apareixen la UB, la UAB, la Universitat Autònoma de Madrid, la Universitat de València i, en alguns casos, la Universitat Complutense de Madrid.

Una resposta a “El rànquing de Leiden 2008”

  1. a 12 abr. 2009 a les 6:11 Miquel Duran

    Enric,

    realment aquest és un rànking que tracta de forma força adequada tan la mida de les universitats com la diferent citació entre camps del coneixement.

    Espero poder fer-vos cinc cèntims de la trobada de dimarts 21.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació