Enric I. Canela

Tal com ja havia comentat fa uns dies a Per què el Procés de Bolonya motiva, provoca, repta i excita?, fa uns dies es va celebrar la conferència – debat “Bolonya és una gran oportunitat” organitzada per la Tribuna Edu21 al Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats de Catalunya. Van participar la degana d’aquesta entitat, Josefina Cambra, el Dr. Jordi Riera, vicerector de Docència i Convergència Europea de la Universitat Ramon Llull (URL) i el Dr. Màrius Martínez, ex degà de la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Enric Roca, coordinador d’Edu21, va actuar com a moderador. Podeu llegir la referència al web Centre d’Estudi Jordi Pujol i al d’Edu21.

2 respostes a “Un debat sobre la implantació de l’Espai Europeu d’Educació Superior”

  1. a 12 abr. 2009 a les 6:57 adsf

    Carai! m’encanten aquests debats sobre bolonya! la conclusió a la que es vol arribar ja esta en el titol… profund i acadèmic, no? juas juas

  2. a 12 abr. 2009 a les 7:51 enriccanela

    Adsf,
    Provoca, repta i excita són coses ben diferents, no? No vol dir que agradi ni que desagradi, que sigui bo o dolent.
    Cal ser equànim.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació