Gestionar un error


Enric I. Canela

El País assenyala cinc temes cabdals en l’agenda política universitària: Finançament, Estratègia 2015, Campus d’Excel·lència, l’Estatut del Personal Docent Universitari, i l’Estatut de l’Estudiant.

Cinc temes molt més importants per al futur de la universitat que les discrepàncies d’un grup d’estudiants. Cinc temes que gestionava personalment el secretari d’Estat d’Universitats del Ministeri de Ciència i Innovació. I ara què? Tornem a començar? Que ningú no s’enganyi, per molta sintonia que tingui el nou ministre d’Educació amb la política duta fins ara, la continuïtat és impossible amb canvis tan profund.

Per altra banda tenim la segregació de la recerca i la universitat. Ángel Gabilondo i Cristina Garmendia s’han reunit avui per coordinar els temes. El 60% de la recerca la fan les universitats. No cal dir gaire més.

4 respostes a “Gestionar un error”

 1. a 13 abr. 2009 a les 9:12 Josep

  Ara els dues persones es posen a negociar assumptes que fins ara duia una sola persona. Faria gràcia si no fos tan trist.

 2. a 13 abr. 2009 a les 9:26 enriccanela

  Josep,
  Passes endarrere. Aquest govern és una improvisació més. El president espanyol devia dir, ara els sorprendré! Què content devia estar de l’astorament general.

 3. a 13 abr. 2009 a les 9:26 Miquel Duran

  La veritat és que estic expectant per veure com quedarà tot a partir d’ara. La convcoatòria de Campus d’Excel.lència estava a punt de sortir. I la llei de la Ciència en fase inicial, i …

 4. a 13 abr. 2009 a les 10:46 enriccanela

  Miquel,
  Les coses no les veig gens bé. Intento esbrinar per on van els trets, però tinc tota la impressió que tot quedarà frenat. Pensa que Màrius és el cervell i l’ànima. Això va al calaix.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació