Enric I. Canela

José Luis Rodríguez Zapatero ha rectificat. S’ha carregat la Secretaria d’Estat d’Universitats i ha separat la universitat i la recerca. Una decisió que avala el seu nivell d’estadista. Estiguem contents, però, va donar la mà a Obama, d’això menjarem en el futur.

Sembla que la llista dels fans d’aquesta “brillant” decisió és llarga, els trobem en els àmbits acadèmics, científics i industrials. Alguns no ho diuen obertament, són prudents, però no poden dissimular el que pensen.

Per exemple: Íñigo Segura, director general de los Centros Tecnológicos de España (Fedit), Juan de la Figuera, vicepresidente de la Asociación para el Avance de la Ciencia y la Tecnología en España (Aacte), Juan Mulet, director general de la Fundación Cotec, Gonzalo León, vicerector de Recerca de la Universitat Politècnica de Madrid, la Federación de Jóvenes Investigadores (FJI) i José Capilla, catedràtic de Física de la Universitat Politècnica de València.

Els únics que es manifesten contents són els estudiants anti-bolonya que demanen la immediata paralització dels plans de Bolonya. Ni així, que seguin i descansin. Els canvis seran pitjor per ells que per mi, són més joves i per llei natural patiran més temps les conseqüències de tenir uns governants de “nivell”.

També trobem en l’àmbit català una gran satisfacció. Destaco Governança de l’R+D: els canvis a Espanya de l’amic Quim Bosch.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació