El “crack”


Enric I.  Canela

Parlant de la “genialitat” de canviar la dependència del tema universitari a l’organigrama del govern espanyol, un editorial del diari El País ens diu: El president ha reconegut ara que va ser un error agrupar Universitats i Ciència fa un any. Mai no sabrem si va ser un error o no: en aquest espai de temps, ni l’equip es va consolidar ni el projecte va tenir temps d’arrencar. El nou Govern ha de fer ara un esforç extra que minimitzi els perjudicis col laterals que sempre comporta un canvi d’organigrama: la crisi no deixa marge cap per la menor batalla competencial entre ministres.

Evidentment. Simplement quan un va endarrerit en els rànquings europeus la cosa més intel·ligent es carregar-se un any de feina ben feta. Si és que és un “crack”.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació