Enric I. Canela

M’ha agradat molt un article de Thought in Euskadi. Es titula 6 quesitos vs.I+D+i. Aprofitant els canvis de dependència de les universitats dins l’organigrama n¡ministerial espanyol explica la idea de la innovació. Amb un símil de sis formatgets ens diu que la innovació és Ciència i la Tecnologia; és Educació, és Cultura i els Valors, és Competitivitat, és Sostenibilitat, i és Sanitat i Qualitat de Vida i ens explica de la necessitat de l’adequada relació entre totes les peces.

2 respostes a “Els formatgets i la innovació”

 1. a 17 abr. 2009 a les 4:09 guiller

  Moltes gràcies Enric,
  por tus frecuentes y agradables visitas y por tu ayuda en extender algunas reflexiones que nos ocupan.
  Sigo con interés tu blog, y en particular tus reflexiones sobre la Universidad en Catalunya y en el Estado, que comparto en gran medida. Me tranquiliza saber que hay personas que día a día trabajáis por construir el futuro de la Universidad, la pieza clave en tres de los quesitos: Ciencia, Educación, Cultura y Valores.

  Mucho ánimo, que esta batalla la tenemos que ganar.
  un abrazo,
  guiller

 2. a 17 abr. 2009 a les 8:34 enriccanela

  Guillermo,
  Vosotros si que hacéis un buen trabajo. Soy un admirador y seguidor fiel de vuestro modelo de innovación.
  Una abrazo

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació