Enric I. Canela

Ara toca parlar d ela Llei de la Ciència i la Tecnologia. El Ministeri de Ciència i Innovació, ja sense “el problema” de les universitats s’ha de dedicar només a això. Cinco Días diu que és una llei que pica l’ull a les empreses. Doncs no sé on ho veuen. En tot cas és una llei que està pensada per al sector públic i prou.

I en aquest àmbit, Garmendia va presidir el Consell General de la Ciència i la Tecnologia, integrat per representants del Govern i de les comunitats autònomes, per avançar en un nou marc de cooperació en ciència i tecnologia. El Consell ha abordat per primera vegada la potenciació de la recerca biomèdica, els seus mecanismes de coordinació i el paper de les autonomies en la nova Llei de la Ciència.

I parlant de recerca llegeixo que el Ministeri de Ciència i Innovació destinarà entre 2009 i 2010 més de 4,5 milions d’euros per potenciar la participació dels centres tecnològics espanyols en el Setè Programa Marc de R+D de la Unió Europea (7PM), segons va informar avui la institució. Així es desprèn de la nova convocatòria d’ajuts INNOEUROPA, que ha estat publicada en el BOE el passat 7 d’abril.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació