Enric I. Canela

Avui El País especulava amb la nova estructura d’universitats i recerca al govern espanyol. Deia que Ciència i Innovació es queda amb el Pla Nacional d’R+D+i i que per gestionar-lo es crearia una Secretaria General d’Innovació de la que dependria la Direcció General de Programes i Transferència del Coneixement, encarregada del Pla Nacional de R+D+i i el Centro para el Desarrollo Tecnológico e Industrial (CDTI).

També dia que ha Educació hi hauria una Secretaria General encarregada d’universitats.

De moment encerta en part. La referència del Consell de Ministres d’avui ens diu que s’ha reintegrat l’organització corresponent a l’àmbit de les universitats procedent del Ministeri de Ciència i Innovació, dependents d’una Secretaria general. Podem estar contents, vist el que entén el president espanyol de tot això podíem haver acabat en una Direcció general a Política Territorial.

De moment cap nomenament. Esperarem a veure el decret per tal d’acabar d’aclarir la magnitud del desgavell. nirem veient com es desmunta tota le feina feta per Màrius Rubiralta. Destruir és tan fàcil, construir tan difícil.

2 respostes a “Detalls del desgavell del govern espanyol”

  1. a 17 abr. 2009 a les 7:58 Elies

    A mi em sembla impresentable i absolutament ineficaç aquesta estructura, un despropòsit. Les universitats públiques tenen més del 60% de tota la recerca a l’estat. No té cap sentit aquesta desagregació.

    és a dir, no té cap sentit, d’acord a la realitat de la recerca a l’estat, fer una estructuctura d’esquenes a aquesta realitat. Una xapussa.

  2. a 17 abr. 2009 a les 8:35 enriccanela

    Elies,
    Aquest Rodríguez Zapatero no és definible. No he vist un sumador de dspropòsits més gran.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació