Enric I. Canela

Escrivia El problema de Filosofia a la UB en relació a la Junta de Facultat de Filosofia de la UB que s’havia de celebrar avui.

No sé com ha anat més enllà d’haver llegit un comunicat que han llegit uns estudiants i que podeu trobar a Document Representants d’Estudiants Junta 20 d’abril de 2009 del Bloc Bona Mens. Espero que hagi acabat bé i s’hagi aprovat el pla d’estudis de Filosofia.

4 respostes a “Com ha acabat el tema de Filosofia de la UB?”

 1. a 21 abr. 2009 a les 4:53 Xavier Villalba

  Enric,
  La magnífica Assemblea (anònima) de PDI-PAS ens ho explica al seu post:

  Comunicat vers [sic] la Junta de Facultat de Filosofia de la UB.
  http://assembleapdipas.universidadpublica.net/ca/manifest/comunicat-vers-junta-facultat-filosofia-ub

  També regalen un llibre, que és Sant Jordi.
  Per cert, ja han donat la cara i tenen una pàgina “Qui som” (http://assembleapdipas.universidadpublica.net/ca/qui-som), en què després d’un bon tros de text-manifest ens ho expliquen amb detall:
  “L’Assemblea PDI PAS – Universitats Públiques Catalanes es constitueix el 28 de Febrer del 2009 al voltant d’aquest manifest i està formada per personal docent investigador i d’administració i serveis de diferents universitats de Catalunya.”

  Difícilment ho hauria endevinat!

 2. a 21 abr. 2009 a les 4:58 Maribel Martinez

  La Junta de Filosofia no va anar gens bé , es veu que això ve de lluny i ha esclatat ara.
  Totes les propostes que va fer l’equip es van votar negativament, i majoritariament. Es clar que la gent de Filosofia(excepte l’equip del Degà)no vol el Pla d’estudis que s’havia aprovat.
  Es queixen dels procediments que s’han fet, i que no hagut temps per fer-ne esmenes, ni debat d’aquest pla. Volen presentar-ne un altre , que tots estiguin més conformes i convençuts.
  Encara que els terminis han estat curts per a tothom, amb la boca petita et dic que a Filosofia això s’ha portat malament, i en dona vergonya de què pensaran, les diverses instàncies tant internes com externes per on ha de passar aquest acord de la Junta de Facultat.

 3. a 21 abr. 2009 a les 8:40 enriccanela

  Xavier,
  Moltes gràcies, faré un comentari.

 4. a 21 abr. 2009 a les 8:41 enriccanela

  Maribel,
  La Facultat de Filosofia no ha funcionat mai bé. És anàrquica. La meva filla va estudiar allà i deia que era un desgavell, els professors anaven quan volien, etc.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació