R.I.P. Estratègia 2015


Enric I. Canela

Cristina Garmendia no se sent una víctima de Bolonya i ha dit que José Luis Rodríguez Zapatero, ha estimat “convenient i oportú” aquest canvi. Opina que el president reforça la política d’Educació en un sol ministeri, pensant en la Educació com “una de las grans prioritats”. A més, valora la decisió com “un gran encert” encara més en moments de dificultat, i que l’Educació és “un gran actiu per al país” a mitjà i a llarg termini.

Diu també que ha parlat amb Ángel Gabilondo per coordinar les actuacions i ha assegurat que el titular d’Educació seguirà incidint en l’Estratègia Universitat 2015.

La veritat és que a vegades els polítics han de dir el que no creuen. Per altra banda dubto que a l’Estratègia 2015 li quedi gaire de vida. Han tret al que l’ha inventat i ha lluitat per ella, un disseny elaborat en el cap d’una persona, Màrius Rubiralta. Adéu siau Estratègia 2015.

2 respostes a “R.I.P. Estratègia 2015”

 1. a 21 abr. 2009 a les 5:34 pere losantos

  Aqui tampoc diu res de la Estrategia 2015,potser perquè no li ho han preguntat o perquè no en vol parlar…

  http://www.naider.com/noticias/detalle.asp?id=7806

 2. a 21 abr. 2009 a les 8:38 enriccanela

  Pere,
  Jo crec que les dues coses. Si hagués volgut parlar ho hauria fet. Ja sap fer-ho. Aquest és un projecte prou seriós com per parlar-ne.
  Crce que es deixarà morir.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació