Quan marxarà Saura?


Enric I. Canela

Crec que aquest article no mereix cap comentari. Estic segur que tots els que l’hagin llegit hauran pensat, a veure si Saura dimiteix o el cessen d’una vegada.

Diu El Periódico al final de l’article dedicat al Dia de les Esquadres:

A la consellera de Justícia, Montserrat Tura, tampoc li van faltar els petons i les abraçades. Va triar el verd per a l’ocasió i va evitar contestar les preguntes sobre com se sentia, ja que era la primera vegada que el titular de Justícia no participava des de l’escenari en l’acte d’entrega de condecoracions. Segons sembla, no hi cabien tots a la taula i la van sacrificar a ella, convertint-la, una cop més, en una de les protagonistes involuntàries de l’acte. “Si algú es pensava que per no deixar-la ser a l’escenari no vindria a l’acte dels seus Mossos, és que no la coneix”, va dir una persona del seu entorn.

Potser també fou la falta d’espai lo que justificava la inexplicable absència de qualsevol signe d’identitat en un acte que es va clausurar amb l’himne de Catalunya però sense la presència de la senyera.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació