Enric I. Canela

Magisnet publica una notícia relativa a universitats que no em crec. Diu:

D’altra banda, en la recuperada gestió de la política universitària, Gabilondo tindrà una estructura dependent que consisteix en una Secretaria General, que ocuparà Félix García Lausín, actual secretari de l’Educació del PSOE de Madrid, encara que aquest extrem no ha volgut ser confirmat ni per el partit ni pel propi interessat. Al seu torn, d’aquesta Secretaria General dependran dues direccions generals, una d’elles d’Universitats, que seguirà sent responsabilitat de Felipe Pétriz. D’aquesta manera, Màrius Rubiralta desapareix de l’organigrama del Govern, del qual era Secretari d’Estat d’Universitats, per tornar a les seves funcions docents. Gabilondo també ha conservat el seu personal de gabinet, amb Fátima Rojas com a cap.

Bé hi ha coses que si em crec, Fátima Rojas és la cap de gabinet i hi ha una Secretaria General, amb tres direccions general però no dues. Veurem si m’equivoco. Crec que forma part del conjunt d’articles perfectament orquestrats als que feia referència a La tragèdia de la universitat espanyola. Per què les coses importants depenen de tantes misèries?

2 respostes a “Són creïbles els mitjans?”

  1. a 24 abr. 2009 a les 1:48 alumne

    El Consell de Ministres d’avui ha nomenat Secretario General de Universidades en Màrius Rubiralta:
    http://www.la-moncloa.es/ConsejodeMinistros/Referencias/_2009/refc20090424.htm

  2. a 24 abr. 2009 a les 3:23 enriccanela

    Alumne,
    Evidentment no ho són. Hi ha hagut una campanya d’alguns per aconseguir coses que no han aconseguit i l’únic que han fet és deteriorar l’organigrama de govern espanyol en l’àmbit universitari.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació