Enric I. Canela

El consell de ministres ha nomenat avui els nous càrrecs del Ministeri de Ciència i Innovació. Són

Juan Tomás Hernani Burzaco, secretari General d’Innovació, era director General de la Fundació Espanyola para la Ciència y la Tecnologia (FECYT) i president de la Comissió Delegada de la Font d’Espalació de Neutrons ESSBilbao.

José Manuel Fernández de la Bastida y del Olmo, director General de Investigació i Gestió del Pla Nacional de R+D+i, era secretari General de Política Científica i Tecnològica. En aquest cas es produeix una disminució de categoria. Farà pràcticament el mateix que feia.

Montserrat Torné Escasany, directora General de Cooperació Internacional i Relacions Institucionals, era directora General de Cooperació Internacional.

Juan José Moreno Navarro, director General de Transferència de Tecnologia i Desenvolupament Empresarial, era director General de Planificació i Coordinació.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació