Enric I. Canela

L’altre dia vaig recomanar (La llengua a les universitats) l’acte organitzat per la Plataforma Universitària pel Català (PUC). Avui ha presentat el seu manifest de promoció i defensa de la llengua catalana a les universitats. El text, que ha estat consensuat per la totalitat dels sindicats d’estudiants i rep el suport de nombroses entitats cultural catalanes, exigeix al Govern i als rectorats fins a catorze punts entre els quals hi ha la garantia que un mínim del 50% de les assignatures de qualsevol carrera es facin en català. ‘En els itineraris universitaris constatem que hi ha molta disparitat. Depèn de quina carrera fas pots tenir moltes classes en català mentre que en d’altres el percentatge es redueix dràsticament’, ha assenyalat Eduard Hermann, portaveu de la PUC.

2 respostes a “Més català a la universitat”

 1. a 25 abr. 2009 a les 11:13 Jordi Domènech i Lizcano

  Benvolgut Enric,
  les jornades d’avui, un acte fantàstic, especialment en Terricabras i en Jordi Matas. Per cert, la comisionada ha anunciat que la setmana vinent portarà el decret per desenvolupar el 6.4 al Govern…ja era hora!

  Ara, cal continuar en la mateixa línia fins que s’aconsegueixi que aquest decret tingui una aplicació efectiva!!

 2. a 25 abr. 2009 a les 11:20 enriccanela

  Jordi,
  felicitats i endavant, feu una gran feina.
  A veure si el Govern també.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació