Enric I. Canela

Albert Corominas i Vera Sacristán, com sempre junts, publiquen·Lobbies empresariales y universidad: el rayo que no cesa.

Li treuen suc a l’Informe 2008 de la Fundación Conocimiento y Desarrollo sobre la Universitat (en vaig parlar a Informe CYD 2008). Com que l’informe es basa sobre el govern de les universitats i apunta unes conclusions ben clares sobre com s’ha de reformar, ells es tiren les mans al cap i defensen un model totalment diferent.

Estan en contra de la professionalització de la gestió i d’altres de les propostes que es fan. Es lamenten que els representants de la ciutadania i els responsables de les universitats públiques ho acceptin com a normal i no diguin res.

Serà perquè hi estan d’acord. Jo trobo que l’informe és excel·lent i poques diferències hi ha respecte al que jo opino.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació