Enric I. Canela

La Societat del Coneixement està de festa. L’executiu espanyol cada vegada més tendeix a adoptar les polítiques gambianes i oblidar-se de l’Agenda de Lisboa.

El Ministeri de Ciència i Innovació serà un dels més perjudicats per la retallada de la despesa de 1.500 milions d’euros que va anunciar l’ex vicepresident econòmic Pedro Solbes el passat febrer, mes i mig abans d’abandonar el Govern.

En una resposta parlamentària tramesa pel govern espanyol al Congrés, s’informa que les aportacions patrimonials de 422,6 milions d’euros incloses en el pressupost d’aquest departament es veuran retallades en 129 milions, al mateix temps que es renunciarà a executar el crèdit del que disposava per fer aportacions al CDTI per a projectes de R + D + i en l’àrea de l’energia per import de 30,2 milions d’euros.

Per altra banda, Indústria confirma una retallada del 50% en la partida prevista per l’aportació a Red.es, fins als 50 milions d’euros.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació