Enric I. Canela

Llegeixo al web de CiU:

El Grup Parlamentari de Convergència defensarà en el proper Ple del Parlament, que se celebrarà aquest dimecres 6 de maig, una Moció sobre les polítiques de joventut en la que reclama la transferència de les beques universitàries abans de l’estiu perquè al curs 2009-2010 Catalunya tingui un sistema de beques propi així com també que se signi abans de 2 mesos l’acord per a l’ocupació juvenil a Catalunya. També reclama sol·licitar a l’Estat el traspàs dels recursos previstos per a la renda bàsica d’ocupació per afegir-los al programa d’ajuts al lloguer per a joves que fa la Generalitat.

La Moció de CiU, subsegüent a la interpel·lació realitzada el passat ple pel diputat Albert Batalla, serà defensada pel diputat Jordi Cuminal i exposa, textualment:

“El Parlament de Catalunya insta el Govern a:

  1. Sol·licitar a l’Estat la transferència de les beques universitàries, abans de l’estiu, perquè a l’inici del curs 2009-2010 Catalunya disposi d’un sistema propi de beques així com un nou pla d’ajuts a la mobilitat per a estudiants de cicles formatius de grau superior de zones de baixa intensitat de població.
  2. Signar, abans de 2 mesos, l’acord per a l’ocupació juvenil a Catalunya.
  3. Sol·licitar a l’Estat el traspàs dels recursos previstos per a la renda bàsica d’ocupació per afegir-los i unificar-los amb el programa d’ajuts al lloguer per a joves que ja fa la Generalitat .

Veurem si això s’acaba fent d’una vegada. Abans de l’estiu és tan probable com que tinguem un finançament just. Espero que els grups uqe donen suport al Govern ho votin.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació