Convergir amb Somàlia


Enric I. Canela

El País parla de ciència (també ho fan ABC, El Mundo i La Nueva España). Demolidor informe (recomano la lectura) el que ha presentat la Confederación de Sociedades Científicas de España (COSCE) sobre els recursos destinats enguany al VI Plan Nacional de I+D+i 2008-2011. La previsió era créixer un 16% anual i només es creix un 2,5%, això tenint en compte els crèdits reemborsables (el capítol VIII del pressupost), però si es miren les subvencions, els recursos que poden aconseguir els equips de recerca, aquestes es redueixen un 1,5%.

Naturalment la societat de la informació és la gran prioritat zapateril, experimenta la reducció pressupostària més gran, un 50% menys que el 2008.

Tampoc la COSCE està contenta amb l’esborrany de la nova Llei de la Ciència.

Pel que es veu s’està encenent un nou foc. Ja deiem que el pressupost, malgrat la defensa de Cristina Garmendia, no estava bé.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació