Enric I. Canela

Fa uns dies Directe.cat va publicar una notícia: L’espoli fiscal ens crema la universitat sobre el mal finançament de la universitat a Catalunya. La col·loca en el darrer lloc de les comunitats autònomes.

Les dades no són pròpies, les treu del segon capítol de l’Informe CYD 2008: Análisis económico del sistema universitario español. A la pàgina 103 del document hi ha una taula on es veuen les dades que cita Directe.cat.

Sense cap anàlisi, perquè no l’havia llegit, havia comentat la seva aparició a Informe CYD 2008.

El problema de la notícia de Directe.cat, ja li he fet un comentari, és que no ha contrastat les dades. Estan equivocades a l’Infome CYD. No tinc el conjunt de les dades, ja les aconseguiré, però Catalunya està per sobre de la mitjana i, ni de lluny, en el darrer lloc. Això no vol dir que jo consideri el finançament adequat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació