Enric I. Canela

Miquel Duran escriu: Una eina poderosa que se’ns va senyalar des de Toulouse va ser la creació d’un portafoli de competència professional, on a l’estudiant sàpiga des d’un primer moment quines competències no acadèmiques o tècniques ha d’assolir, com les va assolint, i per tant que les visqui i es senti partícip de la seva consecució. Es tracta d’una visió diferent, on l’estudiant és un actor de la inserció professional, des del moment en què arriba a la Universitat. Pel que diuen els companys francesos, però, la cultura de les competències també costa d’entrar a les universitats franceses.

Ho diu en referència a una jornada sobre rànquings a la que va assistir fa uns dies. Greu no haver pogut anar-hi. Llegiu les notes del Miquel Duran.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació