Enric I. Canela

Llegeixo al web de Biocat que en el marc del HiT Barcelona, congrés mundial sobre innovació que acollirà la Fira de Barcelona entre el 17 i 19 de juny, se celebrarà la Global Entrepreneurship Competition, iniciativa on competiran 100 joves empreses innovadores, procedents de tot el món, a la cerca de la inversió necessària per desenvolupar o impulsar el seu negoci. D’aquestes, 24 accediran a la fase final de la Global Entrepreneurship Competition, junt als tres guanyadors espanyols del premi EmprendedorXXI de La Caixa i el guanyador català del XV Fòrum d’Inversió d’ACC1Ó.

Els tres primers premis que atorgarà la Global Entrepreneurship Competition estan valorats en 50.000 euros per al guanyador, 20.000 per al segon classificat i 10.000 per al tercer. A més, les 100 empreses participants disposaran d’una oferta d’espais gratuïts d’oficines al districte tecnològic 22@Barcelona, on podran establir les seves seus europees.

Al web de Biocat podeu completar la informació.

Una bona idea que pot ajudar a fer créixer l’economia del coneixement a Catalunya.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació