Enric I. Canela

L’altre dia va sortit l’enquesta de l’INE Indicadors del sector de alta tecnologia. Resultats provisionals. Any 2007.

Explica que La despesa en activitats d’R+D de les empreses d’alta tecnologia es va incrementar un 5,6% respecte a 2006. Per altra banda, els sectors d’alta tecnologia van emprar al 7,3% del total d’ocupats, la inversió en R+D va augmentar un 5,6% i el valor de la producció de béns va superar els 9.600 milions d’euros.

Les comunitats autònomes que van tenir el major nombre d’ocupats van ser Catalunya (amb 391.400) i Comunitat de Madrid (322.700). Per la seva banda, les comunitats que van presentar un major percentatge d’ocupació en aquests sectors respecte al total d’ocupats nacionals van ser País Basc (13,0%), Comunitat Foral de Navarra (11,0%), Catalunya (11,1%) , Aragó (10,7%) i Comunitat de Madrid (10,6%).

Euskadi és el país on més impuls s’està donant a l’economia del coneixement. Una aposta necessària.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació