Enric I. Canela

Com fan sovint, Albert Corominas i Vera Sacristán escriuen s Sin Permiso sobre el Procés de Bolonya. L’article aquesta vegada és Universidad europea: ¿giro social en Lovaina?

Parlant de la recent declaració de Leuven, diuen: No deixa de sorprendre que subscriguin una declaració com aquesta representants de governs que estan impulsant polítiques de signe totalment contrari, encara que és cert que elaborar i subscriure declaracions no implica un compromís real davant una opinió pública malauradament molt acostumada al divorci entre les promeses i els fets . Però s’equivocarien els moviments estudiantils i, en general, els moviments pro universitat pública, si no perceben i aprofitessin les oportunitats que els ofereix aquesta declaració de Leuven. No es tracta tant de denunciar la distància entre les paraules i els fets com de reclamar que els fets s’ajustin a les paraules.

Encara que amb un raonament previ diferent, no deixo de subscriure el que diuen Corominas i Sacristán: reclamar que els fets s’ajustin a les paraules.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació