Enric I. Canela

Ahir vaig escriure Els cagadubtes parlant del si però no que envolta al Màster per a professorat de Secundària.

L’ANECA, a la que sembla que culpen alguns, ha contestat.

L’ANECA ha assegurat que el Màster de Secundària – que a partir del pròxim curs donarà accés a la docència de Secundària , Batxillerat i Formació Professional (FP) a Catalunya – segueix el seu procés d’avaluació. Fonts de l’agència han concretat que l’avaluació del màster s’està realitzant en una subcomissió específica que només tracta d’aquesta nova titulació que també ha demanat altres universitats espanyoles i que aquest procés segueix “segons les previsions inicials”.

Així, de les 42 memòries d’aquest màster que les universitats espanyoles han sol licitat a l’ANECA, 27 ja disposen d’un informe provisional tramès als centres, i els 15 restants estan “en procés d’avaluació”. Des de l’agència han afirmat que durant la setmana vinent o “com a molt tard” a finals de mes, totes les propostes tindran el seu informe.

Com era d’esperar, els problemes no venen de l’ANECA. El problema és qui pagarà tot això.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació