Enric I. Canela

El ministre d’Educació, Ángel Gabilondo, es reunirà amb les comunitats autònomes en la Conferència General de Política Universitària i els rectors de les universitats espanyoles, integrats en el Consell d’Universitats, dilluns i dimarts, respectivament.

L’aplicació de l’Espai Europeu d’Educació Superior, el Procés de Bolonya, centrarà, entre altres temes, les reunions

En aquestes reunions, també es preveu que es tracti el darrer anunci del president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, durant el Debat sobre l’estat de la Nació, d’oferir als més de 430.000 titulats en atur, de entre 25 i 40 anys, la matrícula gratuïta per màsters de les universitats públiques el proper curs.

Segur que la proposta d Zapatero és que no ho pagui el govern espanyol. Una fórmula pot ser que ho regalin les universitats i una altra les comunitats autònomes.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació