Enric I. Canela

Llegeixo que la Generalitat posa en marxa la InfoRegió de Catalunya, en el marc del TIC.cat.

La iniciativa la impulsa el departament de Governació i Administracions Públiques i compta amb un pressupost de 23,4 milions d’euros fins el 2013 per potenciar la recerca i la innovació en les Tecnologies de la Informació i la Comunicació a Catalunya.

La Inforegió és un marc que té com objectiu generar una aliança de centres de recerca, universitats, empreses i administracions públiques de Catalunya per al foment de la recerca i la innovació en les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), focalitzant els esforços en determinades àrees i projectes on Catalunya pugui esdevenir un pol d’excel·lència internacional.

La convocatòria d’ajuts d’enguany compta amb un pressupost total d’1.460.000 euros, està finançada pels departaments de Governació i Administracions Públiques amb 1.260.000 euros, Salut amb 100.000€ i Cultura i Mitjans de Comunicació, també amb 100.000 euros i el cofinançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc del Programa Operatiu Competitivitat Regional i Ocupació de Catalunya2007-2013.

Les subvencions aniran dirigides a finançar grans projectes de recerca industrial i desenvolupament experimental orientats a l’adquisició de nous coneixements que puguin ser útils per a crear nous productes, processos o serveis o millorar qualitativament els ja existents.

Una bona notícia que espero prengui coma model Biocat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació