Una proposta amb futur


Enric I. Canela

Llegeixo que el candidat d’ICV-EUiA a les eleccions europees, Raül Romeva, va reclamar avui una moratòria en l’aplicació del Pla de Bolonya a Espanya per reprendre el debat, que considera que no s’ha fet amb els sectors interessats.

Una bona idea quan ja funcionen molts graus, el dia 3 comença la preinscripció universitària a Catalunya i la majoria de les titulacions de les universitats catalanes ja estan adaptades.

Una idea que deu venir d’un “think-thank” de premis Nobel. Una idea que pot ser útil per al seu programa és una moratòria per la construcció de l’AP-7 pel Vallès  Oriental.

El debat de millora cal, però les coses s’han de fer amb seny.

3 respostes a “Una proposta amb futur”

 1. a 22 maig 2009 a les 10:46 Xavier Villalba

  Enric,
  No descartis que, essent com és Raül Romeva un expert en temes europeus, s’apunti a una moratòria a l’euro!
  Per cert, una paraula de futur en el nostre país: moratòria. Traduint al català: quan em toca aplicar la llei que fa anys que sé que em tocarà aplicar i em faig l’orni, demano una moratòria! Això ho apliquem als locals respecte la llei del tabac, als bars musicals respecte la normativa de contaminació acústica, a la suspensió de les subvencions europees no perpètues, als contractats irregulars, a la llei d’educació, etc., i tenim el país que tenim ara: en moratòria perpètua. No ens hem d’estranyar, doncs, que el plurinacionalista Zapatero ens hagi clavat una moratòria més: la del finançament.

 2. a 23 maig 2009 a les 11:33 Joan Gil

  Ho sigui, que em d’aplicar lleis que fan pena.

 3. a 25 maig 2009 a les 12:16 enriccanela

  La cosa va així. La moratòria és una rucada completa que demostra ignorància o demagògia. Bolonya no és de la Unió Europea. És com anar a demanar a la la companyia d’aigues que rebaixi el gas. A més, s’està aplicant arreu. Quina moratòria volen si no queda ningú més?
  Queda bé demanar això per al seu públic, doncs endavant. Potser és que l’assessor de campanya no en té ni idea.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació