Enric I. Canela

Julio Carabaña, catedràtic de Sociologia de la Facultat d’Educació de la Universitat Complutense de Madrid, escriu ha escrit a El País Bolonia: rectificar a tiempo.

Uns raonament que en part comparteixo. L’evolució del procés de convergència europea en l’àmbit de l’Educació Superior a l’Estat espanyol és una de les mostres més grans de l’estupidesa humana. Irreversible? Julio Carabaña diu que no. Jo particularment penso que ja tot està prou avançat com per a què no convingui desfer el que s’ha fet. Les reformes ja s’estan aplicant a molts llocs aquest curs i tot està preparat per al curs vinent en molts d’altres.

Flexibilitzar si és possible, però va contra la genètica espanyola, allò que s’aparta 1 cm de la línia és inadmissible. Si us plau, que no toquin res, ens passarem tres o quatre anys més fen el ridícul.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació