Becaris menystinguts


Enric I. Canela

Becaris enganyats i maltractats és una carta de queixa de becaris universitaris. Arran de l’aprovació pel Consell de Ministres de noves beques universitàries i no universitàries, diuen que tant les que ja estan adjudicades com les que estan per adjudicar pateixen el següent tracte: No es respecten els terminis establerts en les convocatòries, ni comuniquen res encara que sigui preceptiu, ni resolen peticions d’estades a l’estranger ni al legacions perquè no es redueixi el temps de beca, violant el principi d’igualtat d’oportunitats. A més, han enviat cartes amenaçant d’obertura d’expedients d’incompliment sense motiu suficient.

Aquest és un problema crònic que no resolen els responsables polítics. Ja va sent hora que l’Administració general de l’Estat es comporti amb seriositat i rigor. A més de pagar misèries no acompleix.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació