Enric I. Canela

Llegeixo que Carme Verdaguer, directora general de la Fundació Bosch i Gimpera, ha estat nomenada pel rector de la UB, Dídac Ramírez, directora en funcions de l’Agència de Valorització i Comercialització dels Resultats de la Investigació en substitució de José M. Palacios.

Aquest nomenament és una aposta per agrupar la funció de transferència de coneixement i innovació sota una mateixa direcció i, d’aquesta manera, aprofitar les sinergies entre l’FBG i l’AVCRI per agilitzar i potenciar el suport actiu als investigadors de la UB en totes les modalitats de transferència de coneixement i tecnologia.

La reorganització del sistema de transferència que això comporta significarà una millor articulació de la recerca col·laborativa, la recerca per contracte, la valorització i la llicència de patents i la creació d’empreses basades en el coneixement.

Molt bona notícia. Imagino que no ha estat fàcil. Carme Verdaguer és una garantia de bona feina. Espero que passi de directora en funcions a directora. L’AVCRI hauria de quedar inscrita dins de l’FBG. Una opinió de qui no té cap responsabilitat, sempre és més fàcil opinar.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació