Enric I. Canela

Enrique Javier Díez Gutiérrez, professor titular de la Facultat d’Educació de la Universitat de León ens explica a La nova gestió universitària: Un model on s’imposa la “lògica” del món mercantil i el concepte que la universitat hauria de governar-se com una empresa privada.

Explica unes anècdotes interesants de com viuen l’adaptació al Pla de Bolonya allà. Ens explica que la docència que deixaran els associats (falsos associats, segur) la faran els professors titulars d’Escola (que s’haurien d’extingir). Surrealista.

El que si és interessant és veure que allà no saben com fer-s’ho per assumir la docència que genera el nou model docent. Això ens passa a molts. Resulta que no hi ha diners.

El que em resulta divertit és llegir que això és mercantilització. Això és manca de diners i prou. S el govern diu que no té més diners i que s’ha de fer amb el que tenim, podem queixar-nos, manifestar-nos, el que sigui, però no dir bajanades.

En l’aspecte manca de recursos em solidaritzo, però afegeixo la manca d’eficàcia en l’ús dels que tenim.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació