Enric I. Canela

El Consell d’Universitats s’ha abordat l’articulació del procés per a la signatura de convenis entre el Ministeri d’Educació i les universitats per aplicar la gratuïtat en els màsters que realitzin els aturats amb dret a prestació d’entre 25 i 40 anys. Aquesta mesura va ser anunciada pel president del Govern en el recent debat sobre l’Estat de la Nació i compta amb una dotació de 70 milions d’euros.

Lògic perquè les matrícules les haurà de pagar el govern espanyol a les universitats. Ara no sé perquè discriminen als de més de 40 anys. Coses de ZP.

4 respostes a “Màsters gratuïts per als aturats”

 1. a 01 juny 2009 a les 10:52 alumne

  Quin profit poden treure els més grans de 40 de la universitat? Formació al llarg de la vida? Si haurien d’estar pensant ja en pre-jubilar-se!!

  I els joves de 22-24, llicenciats, i aturats amb dret a prestació… què els manca que sí tenen els de 25? (i la resposta d’uns anyets és com no dir res)

 2. a 01 juny 2009 a les 11:02 enriccanela

  Alumne,
  El mateix que els aturats de 39. No veig que la mesura serveixi de gaire però no li trobo cap sentit separar per edats.
  El tema dels 24 deu ser perquè al fenomen no se li ha acudit que algú acabi la carrera abans.
  Per cert ja explicaràs quan tinguis 41 anys si penses en prejubilar-te.

 3. a 02 juny 2009 a les 9:09 alumne

  Lògicament, la part dels 40 era irònica. (Tot i que conec alguns catedràtics que abans dels 50 ja pensaven que havien donat masses classes en sa vida…)

 4. a 02 juny 2009 a les 9:51 enriccanela

  Alumne,
  Hi ha de tot, aquest món nostre, com tots, té de tot. És la llei normal: en grups prou nombrosos la proporció d’imbècils (o de bones persones) és similar.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació