Enric I. Canela

Llegeixo que la UAB i el Banc Santander ofereixen 20 beques – salari 500 euros mensuals durant 10 mesos renovables al llarg del grau per ajudar els joves talents amb dificultats socioeconòmiques a sufragar la seva carrera universitària.

A més, la universitat aportarà el cost de la matrícula i altres serveis del campus, fins arribar a cobrir l’allotjament de l’estudiant si fos necessari.

Ambdues institucions volen impulsar el màxim de talent en l’àmbit acadèmic, en la docència, en la recerca, en la gestió i en la transferència de coneixement. Diuen que ningú ha de veure reduïdes les seves possibilitats d’accés a la formació superior causa dels recursos econòmics.

Això s’acosta més a les beques – salari, molt més que les beques – salari del govern espanyol, que són les mateixes d’abans amb el nom canviat. Llàstima que només arribarà a 20 estudiants. Està molt bé, però els governs deixen en mans de la iniciativa privada el que hauria de ser la seva obligació.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació