Els premis Jaume I


Enric I. Canela

Els científics i investigadors María Ángela Nieto (Recerca), Ángel Carracedo (Recerca Mèdica), Gonzalo Anes i Álvarez de Castrillón (Economia), Carlos Manuel Duarte (Protecció del Medi Ambient), Juan Antonio Rubio (Noves Tecnologies), i Joan Nogué (Urbanisme i Sostenibilitat) han aconseguit els Premis Jaume I de 2008.

El secretari de la Fundació Premis Jaume I, Santiago Grisolía, ha donat a conèixer la decisió dels respectius jurats, dels que han format part vint premis Nobel, en un acte presidit pel president de la Generalitat, Francisco Camps.

Els Premis Rei Jaume I, dotats amb 100.000 euros en cadascuna de les seves modalitats i instituïts per la Generalitat i la Fundació Valenciana d’Estudis Avançats (FVEA) per estimular i reconèixer la recerca, es lliuren a la tardor per part d’un integrant de la família reial.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació