Enric I. Canela

Avui s’ha celebrat la reunió de la Conferència General de Política Universitària que ha acordat, a proposta del Ministeri, que les Comunitats Autònomes que ho desitgin mantinguin els preus públics dels estudis universitaris del curs 2009/2010.

Com cada any, el Consell General de Política Universitària ha acordat la forquilla dins la qual es poden actualitzar els preus per als estudis conduents a títols universitaris oficials per al curso2009-2010. Aquest any s’ha decidit que aquesta forquilla se situï entre el – 0,2 i el 3,8% de pujada respecte a l’any passat.

El preu per curs de les titulacions de grau serà equivalent al de les titulacions no adaptades a l’Espai Europeu d’Educació Superior.

En relació als estudis universitaris de postgrau oficials per al curs 2009-2010, els preus es mantindran també respecte dels aplicats en el curs 2008-2009.Respecte al màster de Professorat d’Educació Secundària, la Conferència ha acordat que els preus estaran en l’extrem inferior de l’interval establert per màsters oficials.

Està bé congelar els preus, però les universitats han de rebre la compensació adient. Espero que a Catalunya la Generalitat faci el que toca i no condemni a les universitats a augmentar el dèficit.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació