Quin malson!


Enric I. Canela

Fa uns dies escrivia Endavant el màster per a ser Professor d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyaments d’Idiomes. Avui llegeixo l’article El Màster se implanta el pròxim curs sense una normativa estatal.

La cosa està ben embolicada. Em faig creus veient la capacitat que té el govern espanyol en complicar qualsevol cosa que fa.

Organitzen un sagramental amb el procés de convergència europea divergint d’Europa, no allò estricte però si en tot el que facilita realment la mobilitat. Per verificar els títols, una cosa que havia de ser, simplement, la comprovació que contingut i títol eren coherents i que el títol estava justificat, ho converteixen un sistema complicadíssim. Creen un màster per substituir el CAP, que si tomba que si gira, fan una norma comuna que no aplicarà mai. Tot plegat a tres mesos de començar el proper curs encara res no està clar.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació