Enric I. Canela

Ja fa setmanes vaig escriure Caos a Filosofia de la UB. La Junta de facultat de Filosofia va frenar el Grau i enguany seguira impartint la Llicenciatura. El proper any els toca necessàriament fer la reforma. De fet han d’enviar la memòria a l’octubre d’enguany. Sembla que les coses es mouen.

Llegia a Nou grau de Filosofia al bloc de Bona Mens. Diu: Els representants d’estudiants de la Facultat de Filosofia han creat un espai al moodle per tal de facilitar la informació i fomentar la participació estudiantil durant tot el procés de reforma del grau de filosofia.

Una bona notícia. Aquests estudiants estan per la feina.

2 respostes a “Els estudiants de Filosofia s’activen”

  1. a 13 juny 2009 a les 10:58 Joan Gil Oliveras

    Recordo la feina del pobre vice degà creant un fòrum de participació per parlar dels nous plans d’estudi quan s’engendraven. La conversa es va limitar a jo i ell i com que ens veiem sovint, varem deixar-ho córrer. jeje.

  2. a 14 juny 2009 a les 7:26 enriccanela

    Joan,
    El tema de la participació sempre ha estat un drama. No només ara. Sempre hem agraït, els professors, interlocutors seriosos.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació