Enric I. Canela

Especial Bolonya ha publicat aquests dies tres articles que he recollit. Un és titula Els estudiants de la Pompeu Fabra bloquegen un Claustre amanyat. Aprofito per comentar aquest tema, ja que la feina no m’ho havia permès. Va ser el dia 9. Cinquanta estudiants, sembla, van entrar al Claustre quan es feien les votacions. Moreso el va suspendre. Res important perquè l’informe preceptiu del rector ja s’havia aprovat. Si voleu saber-ho gairebé tot d’aquest xou podeu anar al bloc de Xavier Villalba: Enrenou al Claustre de la UPF.

Un altres es titula Pròleg… Documental recopilatori mobilitzacions contra Bolonya a Barcelona, com el seu títol indica intenta explicar tots els esdeveniments de la “lluita anti-bolonya”. Sembla que si aneu a la publicació podreu saber detall de la vida dins de l’Edifici Històric de la UB. Igual descriuen com van aconseguir reunir tants insectes. Un tema apassionant.

El segon es titula Universitat, catedràtics, LOU i Bolonya, un recorregut en clau d’història del temps present. Una descripció històric en la que s’associen els canvis de Bolonya a la ”foto de les Açores” i a altres esdeveniments polítics i socials. No he trobat res sobre Berlusconi.

2 respostes a “No es cansen mai, són joves.”

  1. a 13 juny 2009 a les 10:23 Joan Gil Oliveras

    Jo també he vist molt forçat el tema de les Azores amb la lluita contra la LOU del PP. No obstant això, tot exercici de memòria històrica és d’agraÏr.

  2. a 14 juny 2009 a les 7:25 enriccanela

    Joan,
    La història està bé, quan més imparcial millor. Consti que no he llegit el llibre, per`com que conec als que, gens ficats en aquest embolic, van haver de netejar tot allo…
    POc més relacionen l’inici de Bolonya amb el Tribunal de la Inquisició.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació