Enric I. Canela

Si voleu llegir una entrevista amb feta a una persona que ha tingut responsabilitats en universitat i recerca podeu entrar a “La universitat tornarà a liderar el canvi si cal“. Ho diu Salvador Ordóñez que va ser rector de la Universitat d’Alacant, secretari d’Estat d’Universitats i Recerca i ara rector de la Universitat Internacional Menéndez y Pelayo.

És optimista, cosa de caràcter.

2 respostes a “Optimisme sobre la universitat”

  1. a 14 juny 2009 a les 10:49 Anna

    Després de llegir l’entrevista, no entenc l’apostilla “si cal”. Evidentment que cal, com a universitats, encapçalar i liderar el canvi. És cert, com diu Salvador Ordóñez, que les universitats es preocupen per tenir ressó en la societat. Però em temo que ho fan més en clau de projecció externa i visibilitat que com a responsabilitat que tenen envers la societat. Així que una cosa no treu l’altra i seguim esmerçant massa temps i esforços en gestionar el que hi ha dins i obviar el que hi ha fora.

  2. a 14 juny 2009 a les 11:06 enriccanela

    Anna,
    És un discurs. I tant que cal. Les universitats fan màrqueting per a les altres universitats i per als governs. Ara també per captar estudiants.
    Una gestió, sent ngenerós, difícil.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació