El desencontre


Enric I. Canela

Respecte a la destitució de Blanca Palmada all capdavant d’Universitats i Recerca, diu l’AVUI: En els últims mesos havien corregut rumors que apuntaven al cessament de Palmada, però diverses fonts del sector no van deixar de mostrar ahir certa sorpresa per la decisió, que va transcendir poc abans de la reunió de l’executiu. El desencontre entre Palmada i el conseller Huguet, segons les fonts consultades, s’hauria vist agreujat els últims temps arran de la problemàtica que ha hagut d’afrontar el comissionat amb les protestes anti-Bolonya.

Ja. Ella va donar la cara.

4 respostes a “El desencontre”

 1. a 17 juny 2009 a les 10:34 Ramon

  Perd Esquerra mantenint el pitjor Conseller que puc recordar…, ignorant i arrogant!

 2. a 17 juny 2009 a les 11:04 enriccanela

  Ramon,
  Posats a fer, el sistema universitari no surt massa ben parat.

 3. a 18 juny 2009 a les 9:23 Jeroni

  Molt la deveu apreciar vos aquesta senyora, amic Canela, que no he vist als vostres escrits sinó disculpes i elogis cap a la seva tasca com a governant. Però conec prou gent que treballa al comissionat i a les universitats com per haver-me’n fet una idea ben diferent, la d’una dona caòtica i sense idees ni projectes, més procliu a enredar la troca que a fer política, i amb un menyspreu sagnant per la gent que en depenia i que, al final, li havia de treure les castanyes del foc. Políticament, una nul·litat. Però us respecto el vostre dret a tenir i a divulgar una idea un punt ingènua i certament equivocada del personatge.

 4. a 18 juny 2009 a les 10:06 enriccanela

  Jeroni,
  Gràcies. Jo tinc tendència a responsabilitzar a la persona que ocupa la cúpula. En aquest cas el caos s’origina més amunt.
  Pel que fa a la comissionada, hi ha opinions per a tots els gustos. Elq que puc dir és que situada en un lloc sense competències va haver d’aguantar el que no podia resoldre.
  Jo coneixent com funciona el sistema, bastant bé, sabent com pensen els rectors, i els meus companys acadèmics, i deixant de banda consideracions sobre la seva persona, vàlua o manca de capacitat, crec que va ser un error al començament posar-la a ella.
  Podem buscar a les hemeroteques (o en aquest mateix bloc) com es va desenvolupar tot aquell festival de nomenament de comissionat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació